Zodra je je hebt aangemeld en gestort, ben je klaar om je eerste weddenschap te plaatsen. Dit proces zal snel intuïtief worden.

Het proces bestaat uit twee delen. Eerst moet u uw selectie vinden en het type weddenschap dat u wilt plaatsen. Ten tweede voegt u dit toe aan uw wedstrookje en bevestigt u het in te zetten bedrag.

Navigeren naar je race kan via de tracklists of de tijdlijn van races op alle drie de grote racesites. Je ziet de lopers voor elke race, met de kansen voor winst en show, plus een schakelaar voor meer opties. Het toevoegen van de weddenschap aan uw wedbriefje is net zo eenvoudig als klikken op de lijn die u wilt inzetten.

Sites plaatsen het wedbriefje aan de rechterkant (of via een pop-upbericht). Voor enkelvoudige weddenschappen kunt u een inzetbedrag toevoegen en vervolgens bevestigen om dit te plaatsen. Voor multiples-weddenschappen (trifecta, exacta en superfecta), moet u eerst alle selecties aan uw slip toevoegen.

Je bent dan klaar om de race via livestream te volgen en hopelijk die winst te verzamelen.

Apps voor paardenweddenschappen

Wedden op je telefoon of tablet is tegenwoordig moeiteloos. De beste goksites voor paardenraces laten dit toe. De gemakkelijkste manier voor de meeste gokkers is om toegang te krijgen tot hun websites via uw mobiele apparaat. Het display past zich automatisch aan uw kleine scherm aan. Alle functionaliteit, inclusief live streaming en resultaten/statistieken, is beschikbaar. U kunt onderweg storten en inzetten.

Er zijn speciale paardenrace-apps, die kunnen worden gedownload van de Apple App Store (voor Apple-apparaten). TVG, TwinSpires en BetAmerica bieden deze aan. Android-gebruikers kunnen een app voor TVG downloaden, maar niet voor de andere twee sites. Dit komt rechtstreeks van TVG (het staat niet in de Google Play Store). Om het te downloaden, moet u een “onbekende” bron goedkeuren.

Gratis weddenschappen, aanmeldbonussen

Elk van de grote online racesites biedt gratis weddenschappen of bonussen. Hoe deze worden gegeven varieert. Houd er rekening mee dat deze worden geleverd met doorspeelvereisten en andere algemene voorwaarden. Bekijk onze gedetailleerde beoordelingen van goksites voor paardenraces voor meer informatie over de kleine lettertjes.

TVG: Nieuwe accounts die zich aanmelden met de bonuscode LSRTVG ontvangen een risicovrije weddenschap van maximaal $300!

Waar kan ik de races bekijken?

Je hebt veel verschillende opties als het gaat om het kijken naar paardenraces zoals het gebeurt. Opties variëren van naar je lokale track gaan tot het gebruik van je mobiele telefoon om een ​​livestream te bekijken. Dit zijn de belangrijkste keuzes:

At the Track: Met honderden racebanen in het hele land hebben veel mensen nu een locatie op rijafstand. Je zult merken dat veel tracks entertainmentcomplexen hebben en sommige bieden ook casinospellen.
Op TV: Grote evenementen worden vertoond op de grote zenders; je kunt ook TVG kijken voor kleinere, dagelijkse races.

Via Simulcast: Racetracks zijn met elkaar verbonden, en veel bieden grote schermen voor races op andere locaties – evenals de mogelijkheid om erop te wedden.

OTB-locaties: in sommige staten kun je wedden en races bekijken/resultaten controleren op speciale off-track goklocaties die geen live races organiseren.

Live streamen: De populairste racesites (TGV, TwinSpires en BetAmerica) bieden allemaal livestreaming aan via hun websites en gok-apps. Als u een actieve gokker bent, kunt u de races in realtime bekijken via uw webbrowser.

Als je een race mist, zul je zien dat de online goksites voor paardenraces herhalingen bieden aan actieve gokkers – evenals een uitgebreide resultatenservice.

Wedden en keuzes voor paardenraces

In elke race bepaalde de hoeveelheid geld die op de individuele paarden werd ingezet, de kansen. Deze kunnen worden uitgedrukt als positief of negatief.

Als u bijvoorbeeld 4:1 ziet, wint u $ 4 voor elke $ 1 die u inzet (plus uw oorspronkelijke inzet terug). Als je in plaats daarvan 1:4 ziet, betekent dit dat je $ 4 moet inzetten om elke $ 1 aan rendement te winnen.

Deze “odds-on” selecties worden gevonden wanneer een race een sterke favoriet heeft, waarvan algemeen wordt verwacht dat deze zal winnen.

De kansen voor selecties voor plaatsen en shows zijn natuurlijk kleiner dan voor winstweddenschappen. Je hebt meerdere kansen om betaald te worden.

Paardenraces hebben een vaardigheidselement, namelijk het vinden van waarde uit het veld. Het kiezen van een potentiële winnaar of het vinden van een selectie waarvan de prijs beter is dan hun echte winstkansen, zal u na verloop van tijd geld opleveren.

Online goksites voor paardenraces helpen u winnaars te kiezen door statistieken te verstrekken met details over de resultaten van eerdere races. Deze variëren van eenvoudige formulierhandleidingen en onbewerkte resultaten tot gedetailleerde prestatiedatabases uit het verleden.

Veel databases zijn betaalde services, waarbij de racebooks ze aanbieden als een extraatje voor gokkers die wedden op een specifieke bijeenkomst.

De uitbetalingen begrijpen

Alle race-weddenschappen worden samengevoegd. De totale inzet in het hele land op een race wordt verdeeld over de selecties. Als bijvoorbeeld een miljoen dollar wordt ingezet op winst in een race, is 50% hiervan op een enkel paard. De winnaars (mocht dit paard winnen) worden 1:1 uitbetaald. De prijzen voor place-, show- en trifecta-weddenschappen worden op dezelfde manier bepaald.

Om te berekenen hoeveel u zult winnen op basis van de huidige kansen, vermenigvuldigt u eenvoudig uw inzet met de getoonde kansen en voegt u die inzet weer toe.

Als u bijvoorbeeld een selectie ziet,n op 6:1 en zet $10 in. Uw uitbetaling zou 6 x $ 10 + $ 10 = $ 70 zijn.

Grootste paardenraces in de VS

Er zijn prestigieuze evenementen voor alle soorten paardenraces, variërend van tuigpaarden tot Arabische paarden. Als het gaat om evenementen die tot de verbeelding van het publiek spreken, staat de Triple Crown centraal.

Dit omvat drie races voor volbloeden, die elk kwalificaties hebben om ervoor te zorgen dat alleen de beste paarden kunnen deelnemen. Hier zijn de races in volgorde van datum. Om de Triple Crown te voltooien, moet een paard ze alle drie in hetzelfde jaar winnen.