Gokken op paarden

Mensen wedden op paardenraces sinds paarden rennen. Wedden op de uitkomst van formele paardenraces kan leuk en winstgevend zijn als je weet wat je doet en de kansen kunt verslaan. Wedden op paardenraces voor dummies biedt veel informatie om uw kansen te verbeteren, inclusief advies over waar u op moet letten en welke hulpmiddelen u kunnen helpen op het circuit, evenals de mechanismen van het plaatsen van een weddenschap, de soorten weddenschappen die u kunt plaatsen, en uw kansen om te winnen.

Hoe een weddenschap op een paardenrace te plaatsen?

Wedden op paardenraces is geen ingewikkelde procedure. Meestal plaatst u uw weddenschap, neemt u uw ticket en verscheurt u het wanneer uw weddenschap niet loont. Als je echter geluk hebt – of bekwaam bent – mag je je ticket terug naar het loket nemen en je winst innen. De volgende lijst beschrijft stap voor stap de gokprocedure:

  • Vermeld de naam van het circuit.
  • Geef aan op welke nummerrace je gokt.
  • Vermeld de dollareenheid van uw inzet.
  • Geef het soort weddenschap aan.
  • Je kunt wedden op een enkel paard om te winnen, te plaatsen of te showen of op een combinatie van paarden.
  • Vermeld het nummer van het paard of de paarden die u gebruikt.
  • Controleer je ticket voordat je het loket verlaat.

Wedhulpmiddelen die je nodig hebt bij de paardenraces

Naast je zonnebrandcrème (of paraplu!), zijn een paar items erg handig als je op de renbaan op paarden wedt. Misschien wil je een verrekijker om je favoriet over de finish te zien komen, maar de tools in de volgende lijst zijn nog handiger als het gaat om het daadwerkelijk plaatsen van je weddenschappen:

Hoe maak je een show Parlay wedden op paardenraces

Wedt u met een groep vrienden op paarden op de renbaan? Een leuke manier om te wedden op paardenraces waarbij iedereen in uw gezelschap betrokken is, is een groepsshow. Het werkt als volgt: laat elke persoon $ 5 inzetten en het geld samenvoegen. Elke persoon in de groep kiest één race en één paard om te laten zien. Plaats de eerste weddenschap en als je wint, verdeel het geld dan over de volgende race en paard. Je winst kan heel snel oplopen. Als vier mensen bijvoorbeeld beginnen met $ 20 en elke persoon een showprijs van $ 3 wint, heb je na slechts vier races $ 101!

Nuttige feiten voor wedden op paardenraces

Als je op de baan wedt op paardenraces, wil je jezelf in de beste positie brengen om te winnen, toch? Natuurlijk ben je dat, en de feiten en statistieken in de volgende lijst kunnen je helpen om je kansen te vergroten:

Elke racebaan heeft een simulcast-commentator op televisie die tussen de races door handicapt. Luister en kijk of je goede tips kunt krijgen om op te wedden.

De top tien renners in het jockeyklassement winnen ongeveer 90 procent van de races die tijdens de meet worden verreden.

Favoriete paarden winnen ongeveer 33 procent van de tijd, hoewel tegen lage uitbetalingen.

De ochtendlijn is niet degene die de oddsmaker van het circuit leuk vindt in de race. Het is zijn voorspelling van hoe het publiek de race zal wedden. Een eenvoudige manier om overlays in te zetten, is om een ​​paar dollar te spelen op paarden die twee tot drie keer hoger zijn dan de ochtendlijn.

Soorten weddenschappen op paardenraces (en uw kansen om te winnen)
Als het gaat om wedden op paardenraces, moet je, voordat je zelfs maar een weddenschap op een paard plaatst, beslissen welk type weddenschap je wilt plaatsen. Aangezien de weddenschappen die u kunt plaatsen variëren van een eenvoudige weddenschap op een enkel paard in één race tot het kiezen van de winnende paarden voor zes opeenvolgende races, heeft u mogelijk de informatie in de volgende tabel nodig om u te helpen uw gokopties te verkennen: