De geavanceerde wedden types in paard wedden eigenlijk worden beschouwd als minder gewaagd en zijn een heel stuk veiliger voor de meeste paard gokkers.

De geavanceerde wedden types in paard wedden eigenlijk worden beschouwd als minder gewaagd en zijn een heel stuk veiliger voor de meeste paard gokkers. Superfecta Box weddenschappen is zeer veel in tegenstelling tot de rechte superfecta inzet, omdat het gaat om het kiezen van de top vier paarden die de race zal eindigen in willekeurige volgorde. Dat gezegd hebbende, is het duidelijk te begrijpen dat het verbetert uw kansen op het hebben van een succesvolle weddenschap, omdat de volgorde waarin de paarden finish is onbelangrijk.

Wat is een head-to-head weddenschap?

Omdat de risico’s hier niet hetzelfde zijn met een rechte superfecta inzet dan is het begrijpelijk dat de inzet hier meer zou kosten. Meestal begint de inzet hier bij $24 in totaal per weddenschap. U betaalt extra voor de superfecta box bet omdat u alle verschillende combinaties koopt waarin uw vier paarden kunnen finishen. Wiskundig gezien zijn er 24 mogelijke afwerkingscombinaties van 4 paarden.

Het is als het betalen van een dollar per combinatie en aangezien er 24 combinaties zijn, zou uw totale weddenschap $24 zijn en het is ook de minimuminzet die wordt vereist om een superfecta doosweddenschap te maken.

Paard weddenschappen monster van superfecta box inzet:

Een dollar ($1) Superfecta Box inzet op paarden 1-4-9-5 betekent dat het hele aantal mogelijke winnende combinatie hier 24 is. De totale inzet kost $24 ($1 X 24 = $24)

De weddenschap zou winnen als paarden 1 – 4 – 9 – 5 de top 4 plaatsen inneemt, ongeacht de volgorde.

Hieronder hebben we de coupures van weddenschappen, afhankelijk van het aantal paarden dat een gokker zou kiezen in de Superfecta Box paardenweddenschappen.

4 paard $1 superfecta doos = $24

5 paard $1 superfecta doos = $120

6 paard $1 superfecta doos = $360

7 paard $1 superfecta doos = $840

8 paard $1 superfecta doos = $1680

9 paard $1 superfecta doos = $3024

10 paard $1 superfecta doos = $5040

11 paard $1 superfecta doos = $7920

12 paard $1 superfecta doos = $11880

Zoals we kunnen zien, hoe meer paarden die je kiest voor de Superfecta box paard weddenschappen dan het grotere bedrag dat je moet inzetten, maar de mogelijkheid om te winnen is ook groter.

Voor rookies, begunstigen zij dit type van paardweddenschappen aangezien de risico’s minder zijn maar het schijnt alsof één voor een weddenschap te veel betaalt. Als een gokker, moet men weten welke inzet is genoeg in een enkele race dat is de reden waarom mensen moeten onderzoeken en zijn huiswerk doen voordat u een beslissing.