Kan ik steunpaarden winnen?

Ja, je kunt ondersteunende paarden winnen, maar het vergt hard werken, geduld en discipline om op de lange termijn te winnen bij paardenweddenschappen. Om jezelf de beste kans te geven om te winnen bij het wedden op paardenraces, moet je de vorm van alle paarden in de race bestuderen, uitzoeken welke de beste kans hebben om te winnen en dan bepalen of de beschikbare kansen op die paarden een goede waarde vertegenwoordigen. Het enige voordeel dat je hebt ten opzichte van de bookmakers, is dat ze voor elke race een prijs moeten bepalen, maar je hoeft niet voor elke race te wedden. Wachten tot de kansen in uw voordeel zijn, is de beste strategie voor succesvol wedden op paarden.

Het is belangrijk om te weten dat de meeste paarden nooit een race zullen winnen en dat meer dan 90% van de gokkers op de lange termijn zal verliezen. Houd uw weddenschappen in eerste instantie klein, altijd alleen geld dat u zich kunt veroorloven te verliezen en houd een logboek bij van al uw weddenschappen, zodat u kunt zien welke een rendement opleverden en welke niet.

Is wedden op paarden moeilijk?

Online wedden op paardenraces is heel eenvoudig, maar winnen is moeilijker. Alle online bookmakers hebben hun websites gebouwd om het plaatsen van weddenschappen zo eenvoudig mogelijk te maken, vaak kan een weddenschap in slechts één of twee klikken worden geplaatst. Zorg er altijd voor dat u de regels begrijpt die gelden voor de weddenschap die u plaatst.

Moet ik een enkele of meervoudige weddenschap plaatsen op paardenraces?

Bij het plaatsen van weddenschappen op paardenraces kun je ofwel een enkele weddenschap plaatsen op één paard om te winnen of meerdere paarden in verschillende races opnemen in meervoudige of combinatieweddenschappen. De enkelvoudige weddenschap heeft een betere kans op een rendement, maar de meervoudige weddenschappen hebben het potentieel voor een veel groter rendement. Bookmakers geven er de voorkeur aan dat gokkers meerdere weddenschappen plaatsen die u alles vertellen wat u moet weten.

Hoe kies ik een winnend paard?

Het favoriete of kortst geprijsde paard in een race heeft in theorie de meeste kans om te winnen. De reden dat het paard de favoriet is, is gebaseerd op de vorige vorm van alle paarden in de race en de hoeveelheid geld die op elk paard is ingezet. Over het algemeen wint ongeveer 40% van de favorieten races. Dit percentage varieert per individueel racetype – handicaps lager percentage favorieten winnen; maiden races hoger percentage favorieten winnen – en per koers en afstand.

Paarden die een eerdere winnende vorm hebben getoond tijdens het parcours en/of de afstand van de race van vandaag en een eerdere winnende vorm hebben onder vergelijkbare omstandigheden, zijn vaak het overwegen waard bij het wedden op paardenraces.

Wat zijn de belangrijkste evenementen om op te wedden?

De paardenraces in Ierland en het Verenigd Koninkrijk zijn onderverdeeld in twee basisseizoenen: National Hunt en Flat. Het National Hunt-seizoen vindt plaats van de herfst tot en met Spring, en paarden springen over obstakels zoals hindernissen en hekken. Het vlakke seizoen vindt plaats van de lente tot de herfst en de races gaan over kortere afstanden en er zijn geen obstakels.