Liefhebbers van paardenweddenschappen na het leren van de Win, Place & Show weddenschappen moeten verder gaan naar een meer geavanceerde en leuke gokstijl. Het leren van alle soorten paard

Liefhebbers van paardenweddenschappen na het leren van de Win, Place & Show weddenschappen moeten verder gaan naar een meer geavanceerde en leuke gokstijl. Het leren van alle soorten paardenweddenschappen kan je een voorsprong geven in het creëren van je eigen paardenweddenschappen winnende strategie. Trifecta weddenschappen kunnen belonen de gokker aanzienlijke hoeveelheden geld als succesvol, maar de kans op het maken van een succesvolle rechte trifecta inzet is afgelegen. De varianten van trifecta weddenschappen voor de meeste gokkers zijn veiliger.

Straight Trifecta Bet

Dit kan de weddenschap zijn om te gaan als u werkelijk duwt om groot in paard het wedden te verdienen. Deze inzet bestaat uit het kiezen en sequencing van de top drie paarden correct. In zijn meest elementaire vorm bestaat een trifecta weddenschap uit het plukken van drie paarden om in een specifieke volgorde in een paardenrace te eindigen. In zijn meest complexe vorm, trifecta weddenschappen omvat het sleutelen van meerdere paarden voor een bepaalde eindpositie in verschillende combinaties die uw kansen om te winnen te verbeteren. Dit is ook bekend als Trifecta Wheel wedden.

Hoe maak je een Trifecta Bet

Eerst moet je al bekend zijn met de interface van de sportsbook site die u hebt deelgenomen aan, anders is het niet te laat om het te leren en vertrouwd te raken.

Maak je picks voor het paard waarvan je denkt dat het de eerste, tweede en derde positie zal innemen, vergeet niet dat het in de exacte volgorde moet zijn die je hebt opgegeven.

Om een succesvolle straight trifecta inzet te maken, moet je drie paarden kiezen en die paarden moeten eindigen in de volgorde die je hebt opgegeven. Gevorderde paardengokkers kunnen ervoor kiezen om een Trifecta Wheel weddenschap te plaatsen door meer dan één paard te kiezen om in een bepaalde positie te eindigen. Paard “Jones” is bijvoorbeeld geselecteerd om te winnen, paarden “Smith” of “Charlie” zijn beide geselecteerd om de tweede plaats in te nemen, en paard “William” is geselecteerd om de derde plaats in te nemen.

Beginners moeten weten wat het bedrag van de minimale inzet is en moet beginnen met dat bedrag totdat ze onder de knie krijgen of echt begrijpt het type weddenschappen. Meestal is de minimale inzet is $ 2, dus rookies moeten werken met dat eerste.

Voorbeeld van een Trifecta Straight weddenschap:

$2 Straight Trifecta op Paarden 13-9-4 betekent dat u $2 inzet dat paarden 13, 9 en 4 respectievelijk als eerste, tweede en derde eindigen in opeenvolgende volgorde.

Vergeet niet dat achter een grote inzet is een goed onderzochte informatie om dat een back-up. Anders moet je misschien je inzet verliezen. Doe altijd eerst je huiswerk om je inzet het grootste deel van de tijd succesvol te maken.