Wedden op een paard vereist dat je meer weet over dat dier. Er zijn details die u moet beoordelen zodat u een verzekering zult hebben dat het productief is om op dat bepaalde paard in te wedden.

Om het meeste uit uw tijd en middelen in paard het gokken te maken, moet u op een paard kunnen wedden, dat een zekere winnaar zal zijn. Weten hoe je een paard te halen zal blijken te zijn zeer nuttig, ongeacht welk paardenrennen type je wilt deelnemen aan. Kiezen niet alleen het beste paardWat echt betrokken is bij het selecteren van een winnend paard is niet alleen kiezen welke paardenracer zal winnen. Het gaat ook in wezen het kiezen van de juiste trainer en het kiezen van de beste jockey. Je ziet veel goed presterende paarden op de rails, maar deze absolute prestatie zal helemaal niet mogelijk zijn als het niet goed werd gecoacht door de trainer.

Wedden op Paarden

Het dier zal ook niet snel en efficiënt op de baan lopen als zijn jockey er niet in slaagt om het goed te controleren. Een paard, geen kwestie hoe foutloos zijn ras het weinig tot geen kans zal hebben om zonder juiste opleiding en het efficiënte drijven te winnen. Gezien de vaardigheden van the TrainerDe vaardigheden, evenals de ervaring, van een paardentrainer zijn zeer cruciaal in het produceren van de beste renpaarden. Als u de vaardigheden van een paardtrainer zou willen overwegen, moet u vroeg bij het rasspoor aankomen. Op deze manier zult u zien hoe het paard effectief met de trainer opwarmt. Kijk hoe consistent de trainer instructies geeft aan het dier. Je moet ook aandacht besteden aan de prestaties uit het verleden van de paarden waar de trainer eerder aan heeft gewerkt. Gezien de JockeyVind uit of de jockey al eerder heeft gereden en gereden dit specifieke paard. Als hij / zij deed, bepalen de beste en ook de slechtste prestaties van het paar en beslissen of het echt productief zou zijn om te wedden op het paar. Het kan riskant zijn om te wedden op een paar paard en jockey die alleen heeft samengewerkt voor de eerste keer.

Overweeg Horse’s Running TimeHorses kan drie stijlen van hardlopen. Het kan een koploper zijn, waarbij het dier de leiding of in twee leiderslengtes loopt. Het kan ook een stalker zijn, waarbij het de leiding neemt; maar wint vaak zijn impuls om de uitgeputte voorste loper in te halen. Ten slotte kan het ook een dichter die draait op zijn best als het gebeurt om zo veel vroege snelheid te krijgen. Denk aan de huidige vorm van het paardDe huidige vorm van het paard is eigenlijk zijn conditie op het moment voorafgaand aan de race.

Hoe werkt het wedden op paarden?

U moet ervoor zorgen of het paard in optimale staat van gezondheid en geschiktheid is om in de race te lopen. U moet ook zien of het dier bepaalde verwondingen heeft. Het dier moet eerst volledig herstellen van een blessure voordat het op de baan wordt gezet om te concurreren; nog, zullen sommige paardtrainers zonder hart voor het welzijn van het dier en hun meningen slechts bij het maken van geld het paard in een ras, ondanks zijn voorwaarde werkelijk zetten.

Een ander ding over de fysieke conditie van het paard om uit te checken is het gewicht. Het gewicht van het dier kan over het algemeen niet worden beschouwd in rassen, maar u moet niet vergeten dat als het meer dan 59 kilogram weegt, het gewaagd is om op dat paard te wedden. Het bezit van een gewicht van meer dan 59 kilogram zal de snelheid van het dier beïnvloeden. Beschouw Horse’s Past RecordYou nodig om te controleren of het dier heeft consistente record van de winst. Neem een kijkje op zijn verleden records. Zoek uit of het dier meestal hoog op rang plaatst of dat het fluctuerende rankings heeft in races.