Het internet is overspoeld met blogs, informatie en tipspagina’s over paardenraces. Hier willen we je iets anders brengen, een gezonde mix van previews en wedtips voor paardenraces, gecombineerd met de gedachtestukken en artikelen die je een extern en breder perspectief bieden op de wereld van paardenraces. We hebben een team van experts die regelmatig de rondes in het VERENIGD Koninkrijk doen om u regelmatig het allerbeste te bieden op het gebied van schrijfacties en voorspellingen. Als je een punter bent die graag online sportweddenschappen gebruikt om paardenraceweddenschappen te maken, dan ben je zeker aan het juiste adres en we denken dat je je meteen thuis zult voelen!

Tiger Roll is een pond onder het hoogste gewicht voor Grand National

Wanneer de Grand National op 10 april loopt, krijgt de winnaar van de twee vorige Grand Nationals, Tiger Roll, 11e 9lb. Stablemate Presenting Percy krijgt ook hetzelfde gewicht, wat een vijver minder is dan het maximale gewicht dat een paard kan dragen tijdens aintree’s paradepaardje evenement.Tiger Roll is eigendom van Easyjet-baas Michael O’Leary en zijn broer Eddie. Trainer Gordon Elliot zei over de beslissing over het gewicht: “Het was moeilijk om te zien dat hij veel minder als specialist had. We hebben wat we hebben – hopelijk kan hij ons trots maken,” Bristol De Mai, Easysland en Santini dragen allemaal het maximale gewicht van 11st 10lb. De Grand National van vorig jaar werd geannuleerd vanwege de coronaviruspandemie. In plaats daarvan werd een virtual grand national op televisie gehouden. Bookmakers namen weddenschappen aan waarbij alle winsten naar NHS Charities Together gingen.

Prestaties

Voordat de Grand National vorig jaar werd afgelast, was Tiger Roll de favoriet om de race voor een historische drie keer op rij te winnen. Red Rum won de race drie keer in 1973,1974 en 1977, maar eindigde op de tweede plaats in 1975 en 1976. Vorig jaar had Tiger Roll’s mede-eigenaar Michael O’Leary gedreigd het paard uit de race terug te trekken nadat officials het paard het hoogste gewicht hadden gegeven. O’Leary zei destijds: “Delta Work is ons Gold Cup-paard en de gehandicapte denkt dat Tiger Roll net zo goed is als hij, dat slaat helemaal nergens op voor mij. “Tiger Roll is een briljant, briljant paard en hij is volledig van onschatbare waarde voor ons, maar we moeten ons best doen door het paard.” Michael O’Leary heeft tot nu toe geen commentaar gegeven op het gewicht dat aan het paard is gegeven voor het evenement van dit jaar.

In de vroege weddenschappen voor het evenement in april is Cloth Cap de vroege favoriet. Een 14/1 overwinning zou eigenaar Trevor Hemmings een record vierde overwinning in de Grand National zien claimen. Hemmings heeft momenteel gezamenlijk het record na overwinningen met Hedgehunter (2005), Ballabriggs (2011) en Many Clouds (2015). Hemmings zou ook vertegenwoordigd kunnen worden door Lake View Lad en Deise Aba in Aintree. Lake View Lad won de Grade Two Many Clouds Chase in december tijdens deze cursus. De 83-jarige Hemmings kreeg onlangs zijn eerste Co-vid 19-vaccinatie, waardoor de eigenaar de kans kreeg om persoonlijk aanwezig te zijn om zijn paarden te zien rennen.

Secret Reprive is de tweede favoriet van de bookmakers, geprijsd @ 16/1. De Evan Williams getrainde zeven-jarige won de Coral Welsh National in Chepstow terwijl geprijsd als 5/2f na het winnen van de proeven voor dezelfde race. Het paard was niet gegarandeerd om te racen, maar eigenaren William en Angela Rucker bevestigden de race. Het tweetal won nog nooit de Grand National, maar plaatste zich zeven keer voor State Of Play, Cappa Bleu en Alvarado. In november 2019 won Takingrisks de Betfair Rehearsal Chase in Newcastle op 20/1. Het verslaan van Kapitein Chaos geprijsd op 6/1 en Top Ville Ben op 11/2. Jockey Sean Quinlan lijkt te weten hoe hij het beste uit het vaak ongefantaseerde paard kan halen, van de zeven races die hij hem heeft gereden, hebben ze samen vier overwinningen gehad.

In de eerdere actie bij Doncaster behield Shishkin zijn ongeslagen record over hekken, de 1/7f won met gemak met acht lengtes over Eldorado Allen die op 11/2 was geprijsd. De zevenjarige won zes punten op de bounce en is de roodgloeiende favoriet voor de Arkle Chase van het Cheltenham Festival volgende maand. Punters zullen moeite hebben om waarde beter te vinden dan 8/11 voor de race.