Partnerprogramma’s voor sportweddenschappen kunnen uiterst winstgevend zijn, vooral wanneer een groot evenement wordt gevierd. Zoals je al weet, staat het WK 2018 voor de deur (nog maar een paar dagen te gaan), en veel filialen vragen zich af wat ze moeten doen om een aantrekkelijk wedaanbod te vinden dat hen kan helpen geld te verdienen aan het grootste feest van voetbal.

In dit artikel leggen we de basisprincipes van affiliate marketing voor sportweddenschappen en de voordelen van het promoten van een wedaanbod voor het WK uit, en geven we je tips over het vinden van de beste programma’s voor je zaak. We zullen ons specifiek richten op wedaanbiedingen, maar de WK-hype omvat veel meer verticals, of het nu gaat om eCommerce, Voeding, apps of zelfs daten!

Waarom is het tijd om je te concentreren op wedden?

Grote evenementen zoals het komende WK hebben de neiging om de prestaties van de hele industrie te verbeteren. Dit betekent dat zowel uitgevers als marketeers een grote kans hebben om te profiteren van het meest verwachte sportevenement van dit jaar. Zelfs organisch zoekverkeer groeit: kijk eens naar de ongelooflijke statistieken van 2014 (vorige WK), toen Spanje tegen Nederland speelde.

Profiteren van het WK

Door de enorme aard en omvang van de competitie trekt het WK miljarden volgers uit alle hoeken van de wereld. Hier zijn enkele redenen waarom het WK een geweldige kans is om te profiteren van marketingprogramma’s voor sportweddenschappen.

Het gebeurt elke 4 jaar – Zeldzame kans

Het WK legt de lat erg hoog als het gaat om het opbouwen van momentum en het creëren van positieve verwachtingen. De competitie vindt om de vier jaar plaats en er is een reeks kleinere toernooien en kwalificatiewedstrijden in de aanloop naar de wereldbekerfinale. Dit stuurt fanbetrokkenheidsniveaus door het dak, wat de prestaties van elke marketingcampagne voor sportweddenschappen kan verbeteren.

Consumentenbelang is zeer groot

Het WK combineert de liefde voor voetbal met de emotionele band die veel mensen hebben met een bepaald land. Om deze reden is de belangstelling van de consument erg groot, wat betekent dat mensen bereid zijn meer geld uit te geven aan aankopen of activiteiten die ze normaal gesproken zouden onthouden. Kijk gewoon naar al die pizza- en bieraanbiedingen in de buurt en je krijgt een idee van HOE gekke mensen over Mundial gaan.

dentify aanbiedingen en vergelijk ze head-to-head U online tools gebruiken om u te helpen de beste wedaanbiedingen te identificeren en deze van kop tot hoofd te vergelijken om de juiste keuze te maken. Je Offervault gebruiken om de beste kans te vinden voor het inzetten van affiliates, terwijl platforms zoals Gaming Affiliates Guide en Casino Affiliates Programs je in staat stellen om deze head-to-head te vergelijken.